Disponibilitate:  în stoc

Preț:  34,95 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 12,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Colecția: Top 10+

Anul apariției: 2022

Nr. pagini: 612 pagini

Tip copertă: brosata

ISBN: 9789734687077

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte nefolosită, Beletristica, Literatura universala

Descriere

Traducere din limba ebraică și note de Any Shilon

Thera este ultimul volum al trilogiei din care mai fac parte Viaţa amoroasă (1997) şi Soţ şi soţie (2000), dedicată conflictului între modernitate şi tradiţie, aşa cum se reflectă acesta în viaţa personală şi de cuplu, dar şi în relaţiile de prietenie din Israelul zilelor noastre.

Ella Müller, protagonista romanului Thera, este o femeie care se hotărăşte pe neaşteptate să-şi părăsească soţul şi paşnica viaţă familială pentru a se regăsi şi a experimenta libertatea şi independenţa. Numai că se izbeşte de o realitate dureroasă: dezaprobarea celor apropiaţi, care nu înţeleg motivele acestei decizii, îndoielile şi remuşcările, sentimentul de vinovăţie şi problemele de adaptare la o nouă viaţă ale fiului ei o împing să tânjească tocmai după siguranţa şi liniştea, acum idealizate, ale familiei a cărei iluzie fragilă de stabilitate ea însăşi a destrămat-o.


Comandă online Thera (ediție de buzunar) la 34,95 lei scrisă de Zeruya Shalev, tiparită la editura Polirom face parte din colecția Top 10+. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.