Disponibilitate:  în stoc

Preț:  19,90 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 136 pagini

ISBN: 9786063805394

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte nefolosită, Psihologie, Psihologia copilului

Descriere

Căutați noi perspective pentru a înțelege problemele actuale ale adolescenței? Vreți să vă ajutați tinerii să depășească numeroasele provocări care apar la orizont? Aveți nevoie de instrumente pentru a interveni în mod constructiv în evoluția lor? Danie Beaulieu vă propune modalități inovatoare de a vă transmite clar valorile și mesajele, încurajând totodată respectul, ascultarea și colaborarea.

Această carte vă oferă, de asemenea, o mulțime de sfaturi pentru stabilirea unei bune comunicări cu adolescenții, astfel încât toată lumea să iasă câștigătoare din această perioadă esențială a vieții, marcată de transformări profunde.

DANIE BEAULIEU este doctor în psihologie, conferen­țiar internațional și autoare a peste douăzeci de cărți. A susținut prelegeri în aproape cincisprezece țări. Pasiunea sa pentru copii, adolescenți, educație și o viață împlinită se face simțită atât în conferințele sale, cât și în lucrările pe care le-a scris.


Comandă online 100 de trucuri pentru o relatie mai buna cu adolescentii la 19,90 lei scrisă de Danie Beaulieu, tiparită la editura Niculescu în anul 2021. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.