Disponibilitate:  în 5 zile

Preț:  55,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i): , ,

Editura:

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 368 pagini

ISBN: 9786067224252

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte nefolosită, Psihologie, Psihologie motivationala

Descriere

What a feeling!

Iubirea are asupra creierului efectul unei supradoze de droguri, o inimă frântă, pe cel al sevrajului. Dar de ce jalea ne doare și o îmbrățișare ne face atât de bine? Indiferent despre ce ar fi vorba – teamă, furie sau fericire – Julia Fischer ne arată cum apar emoțiile și ne spune de ce sunt importante pentru supraviețuire, dar uneori ne dăunează. Având aceste cunoștințe, putem duce o viață mai sănătoasă, mai fericită și mai intensă, pentru că cine simte mai conștient își antrenează creierul!

Distractivă, plină de informații și obraznică, această carte ne urcă într-un carusel al sentimentelor și ne arată de ce vrem să ne dăm în el iar și iar.

Sentimentele! Ele ne definesc dispoziția, comportamentul, ființa, dar și sănătatea. Dr. Julia Fischer explică în mod distractiv și cât se poate de concret de unde vin și ce fac în corpul nostru.

A ne simți în al nouălea cer nu ne oferă doar satisfacție, ci ne poate face să fim și sănătoși – în schimb, stresul și singurătatea ne afectează corpul. Indiferent că suntem îndrăgostiți lulea, superfericiți sau întristați de moarte, sentimentele noastre au o influență însemnată asupra a cine și a cum suntem.

Julia Fischer, medic și moderator charismatic, pune sub lupă lumea sentimentelor noastre și, pornind de la situații din viața de zi cu zi, explică de unde vin pielea de găină, genunchii moi, fluturii din stomac și toate celelalte emoții care fac viața vrednică de a fi trăită.

Un duș scoțian revigorant și original al sentimentelor – garantat informativ și distractiv.


Comandă online Medicina sentimentelor. Inimi frante, lacrimi de bucurie, piele de gaina: ce se afla cu adevarat in spatele emotiilor noastre la 55,00 lei scrisă de dr. med. Julia Fisher , Paul Slayer Grigoriu , Julia Fischer, tiparită la editura Publica în anul 2021. Cartea poate fi livrată în circa 5 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.