Disponibilitate:  în stoc

Preț:  59,90 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 360 pagini

ISBN: 9786068977782

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte nefolosită, Psihologie, Neuropsihologie

Descriere

MISTER ȘI FASCINAȚIE, PLĂCERE ȘI SPAIMĂ, EXUBERANȚĂ, FRONDĂ ȘI EZITARE, ADICŢIE ŞI ANXIETATE, NEÎNCREDERE ȘI NESUPUNERE OARBĂ

Un studiu flamboaiant-ştiinţific, punctat cu nestemate de umor British şi cu relatări personale de o emoţionantă sinceritate, un tur de forţă printre capriciile creierului care o ia razna și de frică, și de plăcere, în încercarea sa de a se adapta. Pentru că nu speciile inteligente supraviețuiesc, ci speciile cu capacități adaptative.

Așteptările, standardele, capacitățile și limitele personale derivă dintr-un model mintal al modului în care funcționează lumea, un model creat și alimentat de creierul tău pe baza amintirilor, experiențelor și convingerilor proprii.

Stresul? Prima etapă a unei reacții fight-or-flight.

Bine ați venit în surprinzătorul univers al creierului personal, unde firul Psiho-Logic al Ariadnei vă va conduce printre circumvoluțiunile intime și atât de necunoscute, într-un carnaval de dorințe neîmplinite și de măști pentru propriul spectacol de suflet, regizat de enigma Creierului Psiho-Logic.

Eu am crescut într-un pub, într-un sat dintr-o fostă vale minieră din South Wales. [...] Dacă îţi petreci copilăria într-un local unde se bea alcool, într-un sat muncitoresc, sărac şi izolat, ajungi – haideţi să spunem – să te familiarizezi cu o mulţime de derapaje mintale. [...] Din multe puncte de vedere m-am simțit, mai târziu, în viaţă, ca un om crescut în junglă care merge la un curs de zoologie, unde primește un manual plin cu plante şi cu animale care lui îi sunt atât de familiare. „A, aşa se cheamă lucrurile astea!“, își va spune el. Multe aspecte despre care aveam să învăț mai târziu îmi erau atât de cunoscute, doar că nu am știut până atunci să le spun pe nume. Și nici să le descriu.


Comandă online Creierul psihologic la 59,90 lei scrisă de Dean Burnett , Ines Hristea, tiparită la editura Baroque Books & Arts în anul 2021. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.