Disponibilitate:  în stoc

Preț:  45,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Anul apariției: 2022

Nr. pagini: 310 pagini

ISBN: 9786069682555

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte nefolosită, Beletristica, Roman strain

Descriere

Ești pregătit pentru următoarea provocare din partea lui Arno Strobel?

Aplicația – Ei te cunosc. Ei știu unde ești

Pare prea bine ca să fie și adevărat. Cel mai bun cartier, o casă modernă unde totul este controlabil printr-un sistem smart-home, oricând, de oriunde și extrem de sigur. Hendrik și Linda sunt în al nouălea cer de când s-au mutat aici. Este casa pe care și-au imaginat mereu că o vor împărți împreună toată viața.

Dar într-o noapte Linda dispare. Niciun mesaj, niciun indiciu, nici cea mai mică urmă a ei. Poliția nu dorește să se implice prea mult, iar Hendrik este pe punctul de a exploda. Ar fi putut cineva să intre în casă în acea noapte? Și dacă a făcut-o, de ce Aplicația nu a declanșat imediat alarma?

Hendrik devine din ce în ce mai circumspect. Și pe bună dreptate, pentru că se pare că nu doar Aplicația știe unde locuiește el...

„N-ai nevoie de semn de carte când citești thrillerele lui Arno Strobel pentru că nu le poți lăsa din mână! Sunt captivante și-ți dau palpitații!” (Sebastian Fitzek)


Comandă online Aplicaţia : thriller psihologic la 45,00 lei scrisă de Arno Strobel , Andreea Scrumeda, tiparită la editura Lebăda neagră în anul 2022. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.