Disponibilitate:  în stoc

Preț:  65,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Editura:

Anul apariției: 2008

Nr. pagini: 464 pagini

ISBN: 9789737143952

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Dictionare / Ghiduri, Carte nefolosită

Descriere

Imaginaţi-vă eleganţa lejeră a unui bungalow aşezat deasupra apei cu acces spre o lagună albastră în Tahiti. Visaţi la ambianţa strălucitoare a unei staţiuni-palat din Sudul Franţei. Gândiţi-vă la şarmul rustic al unui castel înconjurat de râuri sau la o cabană de lemn în Alpii Elveţieni. Delectaţi-vă cu visul unei călătorii în Hawaii sau savuraţi momentele romantice ale unei luni de miere într-un refugiu idilic din sud-estul Asiei sau din Caraibe.

Acest ghid cuprinde mai mult de 100 de locuri hedoniste de evadare din cotidian şi de staţiuni de lux, descrise de un călător experimentat, care a vizitat şi a evaluat aceste staţiuni de mai multe ori şi vă va conduce către cele mai strălucitoare şi exotice staţiuni dintre ele şi vă va ajuta să o alegeţi pe aceea potrivită gustului şi bugetului dumneavoastră. în această ediţie revizuită şi reactualizată au fost incluse noi staţiuni.


Comandă online Statiuni de lux la 65,00 lei, tiparită la editura Aquila în anul 2008 cu un număr de 464 pagini. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.