Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  40,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Titlu original: The Spinoza Problem

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2012

Nr. pagini: 442 pagini

ISBN: 9789731984872

Categorii: Psihoterapie, Psihologie

Descriere

Irvin D. Yalom este autorul prestigioaselor lucrări de psihoterapie The Theory and Practice of Group Psychotherapy – vândută în peste 700.000 de exemplare –, Existential Psychotherapy şi Inpatient Group Psychotherapy, al cărţilor aflate la graniţa dintre ficţiune şi documentar Călăul dragostei şi alte poveşti de psihoterapie şi Mama şi sensul vieţii, precum şi al romanelor Plânsul lui Nietzsche, Minciuni pe canapea.

"Acesta este cel mai incitant roman pe care l-am citit în ultimii ani. Irvin Yalom a creat o carte extraordinară, în care informaţia istorică se împleteşte perfect cu suspansul. O recomand cu entuziasm.
Sir Anthony Hopkins." "Spinoza nu a avut „o viaţă reală” în afara scrisului şi a lecturii: a trăit în interiorul minţii sale. Aşadar, cum scrii despre un filosof – un scriitor iubit de Goethe, de Schopenhauer şi de atâţia alţi gânditori – care îşi petrece majoritatea timpului adâncit în propriile sale gânduri? Şi cum îl priveşti pe Spinoza – un evreu a cărui operă a dus la naşterea Iluminismului – dacă, să spunem, eşti un nazist? Irvin Yalom este scriitorul potrivit pentru abordarea unei asemenea ecuaţii, şi o rezolvă cu inteligenţa sa de romancier strălucit într-o carte care se citeşte pe nerăsuflate."
Jay Parini


Comandă online Problema Spinoza la 40,00 lei The Spinoza Problem scrisă de Irvin D. Yalom, tiparită la editura Vellant. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Problema Spinoza nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.