Disponibilitate:  în stoc

Preț:  14,50 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2018

Nr. pagini: 64 pagini

ISBN: 9786067681819

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte Școlară, Carte nefolosită, Culegeri si caiete auxiliare

Descriere

Acest auxiliar a fost avizat de Ministerul Educației Naționale, conform Anexei la Ordinul nr. 3022 din 08.01.2018, privind aprobarea auxiliarelor didactice din învățământul preuniversitar.

La realizarea acestei lucrări s-a ținut cont de ordinea conținu­turilor din noul manual (din 2018) la disciplina Matematică și explorarea mediului, clasa a II-a.
Elevii sunt puşi în situaţia de a analiza, de a exersa şi de a aplica în mod conştient şi creator noţiunile teoretice dobân­dite. Conţinutul caietului este structurat de la uşor la greu, de la simplu la complex, existând şi probleme cu un grad de dificultate sporit.
Probele de evaluare propuse reprezintă un instrument eficace de a con­trola sistematic cunoștințele copiilor, ofe­rindu-le o perspectivă nouă pentru programul viitor de învăţare.
Prin obiectivele pe care le urmăreşte, această carte este utilă atât elevilor şi învăţătorilor, cât şi părinţilor în lucrul suplimentar cu copilul.


Comandă online Matematica si explorarea mediului. Caiet de lucru. Clasa a II-a. Partea II (E1) la 14,50 lei scrisă de Nicoleta Popescu, tiparită la editura Elicart în anul 2018. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.