Disponibilitate:  în stoc

Preț:  139,90 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Colecția: MEDICINA UMANA

Anul apariției: 2011

Nr. pagini: 280 pagini

ISBN: 9735716909

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Medicină - Sănătate, Anatomia umana, Medicina / Sanatate, Carte nefolosită, Anatomia umana

Descriere

Familiaritatea cu care studenţii vorbesc despre această carte - pe care o numesc simplu „Papilian” - se datorează explicaţiilor simple şi clare, precum şi bogatei iconografii ce însoţeşte textul.

Şi această nouă ediţie, revizuită şi îngrijită exemplar de prof. univ. dr. Ion Albu, urmăreşte linia clasică a tratatului scris de profesorul Victor Papilian, dar actualizează terminologiile conform Nomenclaturii Anatomice Internaţionale, constituindu-se într-o lectură necesară nu doar pentru studentul la medicină generală şi stomatologie, dar şi pentru acei chirurgi care vor să-şi împrospăteze cunoştinţele de anatomie.

Textul şi legendele figurilor au fost revizuite cu multă grijă, atât din punct de vedere stilistic, cât şi al conţinutului ştiinţific. O lectură necesară pentru orice student la medicină generală şi stomatologie.


Comandă online Anatomia Omului, Vol. 1 Aparatul Locomotor la 139,90 lei scrisă de VICTOR PAPILIAN , PAPILIAN Victor, tiparită la editura ALL face parte din colecția MEDICINA UMANA. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.