Disponibilitate:  în stoc

Preț:  26,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2018

Nr. pagini: 144 pagini

ISBN: 9789735061517

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Stiinta / Tehnica, Carte nefolosită, Informare stiintifica

Descriere

Incercând să lămurească momentul naşterii universului, cosmologia ultimelor decenii a ajuns în punctul cel mai fierbinte al fizicii: necesitatea elaborării unei teorii care să descrie toate interacţiunile din natură. Aici, dificultatea esenţială ţine de incompatibilitatea dintre relativitatea generală, valabilă la scară cosmică, şi mecanica cuantică, creată pentru a explica fenomenele de la scară microscopică. In Teoria universală, Stephen Hawking oferă o privire panoramică asupra temelor fundamentale de cercetare din cosmologie şi fizică: evoluţia universului, găurile negre, sensul şi semnificaţia timpului, teoria corzilor.

„Ce ar însemna dacă am descoperi într-adevăr teoria ultimă a universului? S-ar încheia un capitol lung şi glorios din istoria strădaniilor noastre de a înţelege universul şi, în acelaşi timp, s-ar schimba perspectiva publicului larg privind legile care guvernează universul. Dacă vom descoperi până la urmă o teorie completă, cu timpul, ea va ajunge să fie înţeleasă în principiu de toată lumea, nu doar de câţiva oameni de ştiinţă.“ (Stephen W. HAWKING)


Comandă online Teoria universala. Originea si soarta universului la 26,00 lei scrisă de Stephen Hawking, tiparită la editura Humanitas în anul 2018. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.