Disponibilitate:  în 7 zile

Preț:  82,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

ISBN: 9786068739472

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Psihologie, Carte nefolosită, Psihologie motivationala

Descriere

Metoda prezentată în Vizualizare pentru scădere în greutate (Visualization For Weight Loss), reprezintă o schimbare completă de paradigmă care furnizează rezultate fenomenale, și nu va trebui să luptați sau să vă privați corpul în nici un fel.

Audiobookul conține meditații prin vizualizare ghidată. Autorul a alcătuit un program de 16 săptămâni, care ar trebui urmat în funcție de lucrurile pe care fiecare persoană dorește să le schimbe.

Atenție! Nu ascultați niciodată vizualizările în timp ce șofați sau manevrați utilaje grele. Este necesar să vă relaxați în timp ce ascultați.

Jon Gabriel spune că realitatea statistică arată că dieta restrictivă nu funcționează niciodată pe termen lung. De ce? Pentru că o dietă restrictivă nu se adresează niciodată cauzelor reale care determină creșterea în greutate. În această carte audio, autorul vorbește despre stres și efectele acestuia asupra greutății corporale, despre crearea obiceiurilor, schimbarea lor, vizualizarea pentru formarea unor obiceiuri sănătoase, redescoperirea bucuriei de a face mișcare, recuperarea somnului liniștit. De asemenea, vă prezintă șapte pași spre o vizualizare perfectă.


Comandă online Vizualizare pentru scadere in greutate. Ghidul metodei Gabriel de folosire a mintii pentru transformarea totala a corpului tau (Audiobook) la 82,00 lei scrisă de Jon Gabriel, tiparită la editura Act si Politon isbn 9786068739472. Cartea poate fi livrată în circa 7 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.