Disponibilitate:  în stoc

Preț:  39,99 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 192 pagini

ISBN: 9786060095088

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte nefolosită, Carti pentru copii, Povesti

Descriere

Aventurile lui Alex, aflat în căutarea bunicului său dispărut în mod misterios cu mulți ani în urmă, continuă. Băiatul are acum un nou prieten, Sahli, eliberat prin puterea magiei dintr-un glob fermecat. Împreună cu surorile lui gemene, cu pisica năzdrăvană Kadabra și având la dispoziție o carte cu simboluri stranii, Alex trebuie să se ferească de djinnul Argus, plecat pe urmele lor. Și, în același timp, să nu întârzie a găsi o modalitate de a-și salva bunicul din temnița subpământeană de gheață în care l-a închis vrăjitorul.

Paginile celui de-al doilea volum al seriei bestseller „Sub semnul globului magic” îi poartă pe cei patru prieteni (fără a mai socoti și mâța), printre flăcări și gheață, tocmai în perioada epocii de piatră... și a vrăjilor străvechi, mai perfide și mai puternice decât ce au întâlnit ei până acum. Vor reuși să scape cu bine din toate încercările? Își va revedea oare Alex bunicul?


Comandă online Sub semnul Globului magic : Blestemul scorpionului la 39,99 lei scrisă de Stefan Gemmel, tiparită la editura Aramis în anul 2021. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.